2spsksennepspulver (kan undlades, evt erstat med løgpulver)
1tskchili, stødt
½tskgaram masala (kan undlades)
2literolie (gerne vegetabilsk olie)
Panering
1spskpaprika
1spskcayennepeber
4-6dlpanko eller alm. rasp
3dlmel
Honning-senneps dressing
3spskhonning
2spsksennep
1tsksoyasauce
Sådan gør du
Bland alle krydderier og kom halvdelen i en frysepose og den anden halvdel er til panering.
Skær kyllingen ud i den størrelse du ønsker.
Vend kyllingen godt i krydderierne, Lad det gerne ligge lidt i krydderierne og kom så kærnemælk til. Lad det ligge på køl 2-3 timer - gerne natten over.
Varm olien op i en gryde til den er ca 170 grader.
Vend kyllingen i paneringen og steg den i olien. Stegetiden afhænger af hvilken slags kylling du har valgt og hvor store stykkerne er.Det er vigtig at olien ikke er for varm, så bliver paneringen for hurtig gylden og sprød men kyllingen ikke er færdig, samtidig må den heller ikke være for lav. Så bliver paneringen blød og kedeligt. Olien skal gerne syde og boble lidt når kyllingen tilberedes, så er olien klar.
Lad kyllingen dryppe af på køkkenrulle og serveres med det samme.