Go Back

Grøn Salat

Ret: Salat, Tilbehør
Antal: 6 personer
Forfatter: Elisabeth Nielsen - Thybomad

Ingredienser

Grøn Salat

  • 1 pose babysalat
  • 2 pærer
  • 1 agurk
  • 1 pose sukkerærter
  • 1 dl ærter
  • ½ broccoli
  • 6 stk grønne asparges
  • 2 stk forårsløg
  • 1 håndfuld frisk dild
  • evt. grønne vindruer

Dild creme

  • 1 håndfuld dild
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 tsk sennep
  • ½ citron, saft deraf, evt lidt skal
  • salt og peber og evt. lidt sukker

Sådan gør du

Salat

  • Skyl og dup i et viskestykke de forskellige ingredienser
  • Skær pærer i tern
    Halver agurken, skrab det hvide ud og skær den i skiver.
    Del broccoli i små buketter
    Knæk det nederste af asparges og skær dem i stykker af ca. 2 cm
    Skær forårsløg i tynde skiver
    Pluk dild i grove stykker
  • Bland salaten let sammen

Dressing

  • Hak dild og bland det hele sammen.
    Smag til med salt, peber og måske en smule sukker - den kan godt trække en del salt!