Start med at vende dine ribs i sukker og maizenamel i en skål. Lad det så på bordet til du skal bruge det.
Lav din dej som er en crumbledej. Kom alt i en skål og brug hænderne til at smuldre smørret i de andre ingredienser til det hele er noget "smulder". Dejen skal ikke være en samlet dej.
Tag godt det halve af din smuldredej og kom det i en bradepande (ca. 20 x 30 cm.) som er beklædt med bagepapir.Klem dejen lidt sammen i bradepanden, så det bliver en lidt fast bundt. (se evt. billedet, hvis du er i tvivl)
Fordel dine ribs jævnt hen over bunden og hæld derefter resten af din smulderdej hen over ribsene, så det dækker så nogenlunde i et jævnt lag.Drys hasselnødder og hvid chokolade over og bag kagen i 35-40 minutter i en forvarmet ovn på 190 grader varmluft.
Når kagen er bagt, så lad den stå på bordet og køle af. Skær den ud i den størrelse du vil have dine snitter - jeg fik 16 stykker. Pynt eventuel med friske ribs.Server gerne med lidt cremefraiche eller is til.