Go Back

Hjemmelavet Mysli - lækker og sprød granola med chiafrø, dadler og mandler.

Forb. tid5 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid25 min
Ret: morgenmad & snack
Antal: 1 portion
Forfatter: Thybomad - Elisabeth Nielsen

Ingredienser

  • 160 g havregryn
  • 70 g mandler
  • 15 g chiafrø
  • ½-1 tsk vaniljesukker
  • ½ tsk kardemomme
  • ¼-½ tsk kanel
  • ¼ tsk salt
  • 4 spsk honning (eller lyssirup)

Sådan gør du

  • Hak mandler og dadler groft og kom det på en bageplade med de øvrige tørre ingredienser og spred det ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Fordel honning ud over og kom det i ovnen i ca. 20 minutter på 170 grader.
    Rør undervejs - og hold øje med at det ikke brænder på.
    Når din mysli er blevet let gyldent brun er det klar.
  • Lad din mysli stå og køle helt af på bagepladen og kom det derefter i en lufttæt beholder.
    TIP:
    Din mysli kan sagtens holde sig i et par uger.
    Du kan også fryse den ned i portioner og tage dem op efter behov.