Rør gæren en ud i vandet og tilsæt halvdelen af melet samt olie og rør det godt sammen. Jeg bruger altid røremaskine.
Tilsæt herefter resten af melet og de øvrige ingredienser. Rør/ælt dejen godt - gerne 8-10 minutter, så der kommer godt gang i melets gluten og dejen bliver smidig og nem at arbejde med.
Lad dejen hæve overdækket med viskestykke på køkkenbordet i 60 minutter.
Del dejen i to og rul den ud i to aflange firkanter som deles igen på den lange led, så du har fire aflange stykker der har en brede der svarer ca til længden på dine pølser. Stykkerne er ca ⅓ cm stykke.Jeg lægger en pølse på, ruller dejen om og skærer af. klemmer lukningen sammen også i "enderne" herefter trilles pølsehornet lidt. Dette gør jeg til der ikke er mere dej. Men du kan forme dine pølsehorn som du har lyst til.Pølsehornene lægges på en bradepande med bagepapir på, husk lidt afstand, da de hæver. Læg et viske stykke over og lad dem stå på køkkenbordet og efterhæve i 30-60 minutter.
Du kan bage pølsehornene som de er. Jeg laver riller i mine med et barberblad, du kan også bruge en skarp kniv, Det giver en god afbagning og gør pølsehornene flotte.Pensles med sammenpisket æg, lige inden bagning.
Bages ved 220 grader i 8-10 minutter - til de har fået en gylden brun farve.