hvis ikke du har købet mandel mel, så kan du blende mandler i en minihakker (husk at smutte mandlerne først, det glemte jeg så der er små mørke prikker på mine macarons).
sigt flormelis og mandelmelet, så det ikke klumper.
Pisk æggehvider sammen med salt og citron eller eddike - det er vigtigt at skålen og piskeris er helt ren! Når der begynder at dannes små toppe, hældes flormelis i lidt ad gangen til marengsmassens er tyk og glat. tilsæt evt. farve.
mandelmelet vendes forsigtig i med en dejskraber. Riv citronskal og vend det i dejen. Konsistensen skal være så den lige kan løbe af dejskraberen når den holdes op. Er dejen for tyk så vend den lidt mere med dejskraberen.
kom dejen i en sprøjtepose eller frysepose og tyl små runde cirkler på ca 2 cm i diameter (det vigtigste er at de er lige store) på 2 bageplader med bagepapir.
slå pladerne i bordet et par gange, for at fjerne lufthuller. Lad kagerne stå på bordet i ca. 40 minutter og "tørre" så de får en fast overflade. tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Når pladerne kommes i ovnen skrues der ned på 140 grader og de bages 12-14 minutter. (begge plader bages samtidig). Lad dem køle af på pladerne