smelt smør i en gryde og kom melet i. "Bag det af" gerne 5 min - husk at rør indimellem og skru lidt ned (varmes godt i gryden)
varm mælk, sukker og vanilje varmes op i gryde eller i microovnen og røres ud i opbagningen - rør det godt sammen til en glat masse. stilles til side for at afkøle lidt.
pensel de 3 ramekin forme godt med smørret, det er vigtig, at du er omhyggelig med at pensle smør over alt i formen
kom lidt sukker i hver form og drej formen rund så der kommer sukker rundt overalt, hæld det overskydende sukke af.
del æggene i blommer og hvider.
pisk hviderne stive og kom så under stadig piskning sukkeret i, lidt efter lidt.
kom æggeblommer den afkølet opbagning og rør godt rundt. kom æblefyldet i og rør rundt.
vend 1/3 af æggehviderne i opbagningen med en dejskraber. Du behøver ikke være så forsigtig her. Vend derefter af to omgange, resten af hviderne i - her skal du være forsigtig og folde/vende hviderne i
hæld dejen i de 3 forme - undgå at ramme siderne af formen. fyldes til kanten. banken hver form i bordet en eller to gange (forsigtig)
tag din tommelfinger og kør rundt i kanten af formen, så der bliver en lille rande fri for dej mellem dej og kant (det gør at den nemmere kan "vokse lige")
stil formene midt på pladen og bag dem ca. 12 minutter - det er her vigtig at du IKKE ÅBNER OVNEN før de er færdige!De skal gerne vokse ca. 1-2 cm over kanten og få en gylden brun overflade. Lav karamel sovsen mens souffleen er i ovnen. Kan også laves i forvejen og lunes lidt inden servering.
tag souffleene ud og vent 1 min, drys med flormelis og hæld karamel over - de er klar til servering.