Go Back

Pesto & hvidløgs brød

Keyword: brød, snack, tilbehør
Forfatter: Thybo Mad

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 100 g smør
  • 5 fede hvidløg
  • 4 spsk basilikum pesto, kan undlades, brug lidt mere smør så
  • 100-150 g revet ost, kan undlades
  • salt

Sådan gør du

  • varm smørret 1 minut i microvnen så det lige er blødt nok til at kunne smøres ud. (skal ikke smeltes helt) rør presset hvidløg i smørret.
  • rul dejen ud i firkanter. skal ikke være for tykke da de hæver.
  • smør smørret ud på dejen og pesto på dem du vil have pesto i, kan undlades. Drys eventuel med revet ost, kan også undlades. Drys med 1 tsk salt.
  • rul dejen sammen til en roulade. Skær ned gennem rullen, på nær 2-3 cm og sno brødet.
  • lad dem stå og hæve 30-40 min og bag dem 20-25 min ved 220 grader (almindelig ovn)
    Drys lidt grov salt over brødene inden de kommer i ovnen.