Go Back

Syltet rødløg

Forfatter: Thybomad - Elisabeth Nielsen

Ingredienser

  • 3-5 rødløg
  • 2 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 spsk balsamico (mørk)
  • 1-2 dl sukker (smag dig frem til den smag du kan lide)
  • Krydderier (her, sort peberkorn, sennepsfrø, chili, laurbær)

Sådan gør du

  • Kom det hele i en gryde og var det op til kogepunktet og sukker er opløst.
  • Skær løgene i skiver (jeg kan bedst lide dem i tynde skiver). Du kan også halvere løget og lave 'halve skiver' eller både.
    Kom løgene i et rent og skoldet glas. De må gerne klemmes let for at udnytte pladsen i glasset.
  • Hæld den varme lage over løgene.
    Glasset skal fyldes helt op.
    Luk så glasset lukker tæt.
  • De kan holde sig ca. 2-3 uger. (Sørg for at det du tager løgene op med er RENT, så der ikke kommer bakterier ned til løgene, det forkorter holdbarheden.