Ulla fra Masterchef

Ulla fra Masterchef

6. marts 2019 Masterchef 1
Masterchef Elisabeth Nielsen TV3

Det var min knægt Rasmus, der en varm eftermiddag i forsommeren 2018, pludselig og uden forudgående varsel udbryder – Nu er du tilmeldt Masterchef.
Kameler måtte sluges for jeg skulle da absolut og under ingen omstændigheder lave mad til de tre høj herrer og så i den bedste sendetid.
Casting gik godt.
Videre til audition. Som jo også endte i en halv Sønderjysk udgave af et JA. Endda gange tre.

At skulle til København All by my lonesome var ikke lige på min top ti liste over store ønsker. Men afsted det gik. Min lille fiat 500 blev pakket og så var det med at finde ind på hotellet. Ingen kendte ansigter ved ankomst.

Men næste morgen var de der bare, de tre dejlige kompetenter. Elisabeth med det røde hår og dejlige smil. Jeanette, rockertøsen med tattoos og højt hår fra Vejle og Søde milde Sille fra Falster.
Fiaten blev ladet med kogekoner og store sommerfugle i maven. Vi skulle møde DEM igen. Og se alle de andre master chefer. Og først og fremmest skulle vi lære af de bedste. Vi vidste det ville blive en vild uge. Og det blev det.

Noget af det der slog mig som det allerførste, var at vi alle var store madnørder. Jeg skulle tilbringe vidunderlige og stressede timer og måske dage, med alle de andre madtosser. Om jeg glædede mig? Det tror jeg nok lige…

Det skulle vise sig at blive en af de absolut bedste og værste oplevelser ever. For uanset hvor meget jeg elskede hvert sekund, kunne mit hoved simpelthen ikke klare mosten. Jeg fik de vildeste nerver på. Klart præstations angst. Og klumpede noget rundt i det derinde i køkkenet. Men ved i hvad. Jeg havde mødt de sødeste mennesker. De sjoveste oplevelser fik jeg og jeg tog fra studiet hver eneste gang, med det største smil i maven.
Og lidt klogere på anretninger, fisk, krydderier osv. Og det er jo ik’ så ring endda…
Muttes fra æ Synnejye. #fuckogrøv

Se og følg Ulla på facebook her hvor hun og hendes mand Jesper driver Livø Feriecenter.

Der har desuden være 3 afsnit om Livø hvor Ulla også er med – se her

Se også de andre indlæg om Masterchef: Finale 2. og min endestationFinale 1. dagSemifinale 4.dagSemifinale 3. dagSemifinale 2. dagSemifinale 1. dagKvartfinale 4. dag Kvartfinale 3. dagKvartfinale 2. dag en dejlig fridagKvartfinale 1. dagAvanceret trænings ugeIndledende uge 4. dagIndledende uge 3. dagIndledende uge 2. dagIndledende uge 1. dagNicolai tar’ turen til ThyTrænings ugeAuditionCasting

Foto: Privat

 

Et svar

  1. Elsebeth siger:

    Der er kun EEN ting at sige.. Du var skide hamrende go’.. Det var så lidt mere end 1 ting.. but u got the piont eh? ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *