Masterchef – 2. dag i semifinaleugen

Masterchef – 2. dag i semifinaleugen

6. juli 2019 Masterchef 1

Er mega spændt på idag! Der står en gennemsigtig og en sort kasse.. hmmmm. Jeg kan se noget fisk og kaviar, så begynder strkas at tænke på hvad jeg kan lave af de ting.. Vi kan vælge den kasse vi kan se hvad der er i, den sikre boks og 30 min. Det er også muligt at vælge den usikre kasse som vi ikke ved hvad indeholder og får så 45 min…..

Jeg kan helt sikkert se en ret for mig med den sikre boks og bestemmer mig for at vælge den og de 30 minutter. Det er ikke sikkert der er noget bedre i den anden.. Den vælger Nicolai også. Annie, Henrik og Danni vælger den usikre kasse. Vinderen af dagens konkurrence får et guld forklæde og en stor fordel i morgen.

Da jeg ser hvad de andre får er jeg meget glad for mit valg! Så Nicolai og jeg får lov at stå og se de andre gå i gang med deres kasse og glæder mig bare til selv at komme i gang!

Jeg skynder mig at tage vakuummaskinen som jeg vil bruge til min fisk – det er ikke noget jeg har prøvet før, men teoretisk ved jeg hvordan jeg skal gøre så nu skal det prøves.

Jeg vil idag forsøge mig med en blanketsauce igen… og der skal masser af kaviar i. Men mens jeg er ved at lave saucen kommer jeg i tanke om at jeg ikke har nogen fond….. – der er ikke noget at gøre ved det, så smager til med citron..

Tiden flyver afsted og da jeg skal til at anrette kan jeg godt se at jeg har et ret stort stykke fisk så min anretning bliver noget kluntet……

Dommerne smiler op til begge ører da de ser min ret…. Det er taget lige ud af kokkenbogen og kunne godt være en forside fra 78 udgaven…… – det er sagt med et smil på læben og de har jo ret.. Min sauce lykkes ikke, det er “en anderledes” sovs…..jamen kan jo kun grine…..og skal nok ud elimineringen.

Det er Henrik der løber med sejren, så nu kan han gå på balkonen nyde resten af dagen. Elimineringen går ud på at nu skal vi lave mad med den kasse vi ikke ville have i første runde…. Puha..

Jeg fornemmer at de andre er blevet ret overrasket over hvor langt tid kødet skal tilberedes, så det skal over i god tid. jeg laver en jordskokkepure, syltede løgskaller der får en stegeflade på panden, løgringe og………….

Det går egentlig ok indtil jeg tjekker mit kød……. endnu en gang – alt, alt for undertilberedt… Må lave en plan b løsning, så tager det ud og begynder at stege på det igen – det betyder at det ikke får nogen hviletid og saften løber fra kødet når jeg skærer det ud.. men hellere det en at det er råt tænker jeg.. Dommerne slår hårdt ned på mit kød. Castberg siger noget i stil med “operationen lykkes, men patienten døde undervejs…” Sammenlignet med de andres kommentarer tror jeg ikke jeg er den der ryger hjem, men jeg bliver alligevel usikker mens jeg står der foran dommerne..

Danni laver bedste ret og Jeg den næste (utroligt nok) Tilbage står Annie og Nicolai. De har begge fået nogle hårde kommentarer – men idag siger vi farvel til søde søde Annie… Åh, det gør helt ondt i maven…

Nu er vi rent “hotel-hold” tilbage og det bliver fejret på hotellet med en stor fadøl! Og ja, Henrik har håneretten ;O)

Se også de andre indlæg om Masterchef: Finale 2. og min endestationFinale 1. dagSemifinale 4.dagSemifinale 3. dagSemifinale 1. dagKvartfinale 4. dag Kvartfinale 3. dagKvartfinale 2. dag en dejlig fridagKvartfinale 1. dagAvanceret trænings ugeIndledende uge 4. dagIndledende uge 3. dagIndledende uge 2. dagIndledende uge 1. dagNicolai tar’ turen til ThyUllaTrænings ugeAuditionCasting

Foto: TV3

 

Et svar

  1. […] og min endestation –Finale 1. dag – Semifinale 4.dag – Semifinale 3. dag – Semifinale 2. dag – Semifinale 1. dag – Kvartfinale 4. dag – Kvartfinale 3. dag – Kvartfinale […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *