Jeg er stadig med i Masterchef!

Jeg er stadig med i Masterchef!

2. marts 2019 Masterchef 0

Foto: TV3

Ja, jeg er stadig med! Og jeg kan godt forstå det kan være lidt svært at finde rundt i. Så jeg vil prøve her lige at forklare hvordan programmet hænger sammen.

Vi starter med ansøgning, casting og audition (sendes uge 6). Så kommer der en trænings uge hvor alle 46 er til stede hele ugen. I trænings ugen er vi delt op på 4 hold, dvs. vi er i køkkenet 1 dag og på balkonen i 3 dage. Min dag var om fisk og de andre tre dage var krydderier, det søde køkken og anretning. Der sendes én hjem hver dag i denne uge, så er deltagerne nede på 42 deltagere (sendes uge 7)

Efterfølgende er de 42 deltagere delt op på 5 hold, hvor hvert hold er på én uge ud af de 6 uger (sendes uge 8-12), der er 7 deltagere på hver uge som skal reduceres ned til 3 deltagere i løbet af ugen. Det gør at når programmet går på i uge 13, så samles de 15 deltagere der er tilbage, til en avanceret træningsuge.

Jeg er som sagt på i næste uge (uge 10) sammen med Jacob, Kenneth, Kristian, Ulla, Annie og Rikke – Kig med og se hvordan jeg og de andre deltagere klarer os. Det bliver en lang og sjov dag – hvor vi bliver smidt ud i 4 konkurrencer – og vi bliver alle gjort opmærkesomme på hvad 7 cm er og at størrelsen faktisk betyder noget!…….

Det er kl. 19.00 på TV3. Kan du ikke vente kan du smug kigge allerede nu på Viaplay.. ;O)

Se også de andre indlæg om Masterchef: Finale 2. og min endestationFinale 1. dagSemifinale 4.dagSemifinale 3. dagSemifinale 2. dagSemifinale 1. dagKvartfinale 4. dag Kvartfinale 3. dagKvartfinale 2. dag en dejlig fridagKvartfinale 1. dagAvanceret trænings ugeIndledende uge 4. dagIndledende uge 3. dagIndledende uge 2. dagIndledende uge 1. dagNicolai tar’ turen til ThyUllaTrænings ugeAuditionCasting

Foto: TV3 & Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *