Masterchef – 3. dag i semifinaleugen

Masterchef – 3. dag i semifinaleugen

21. juli 2019 Masterchef 3

Det er “vinder dag”

I dag er en vinderdag. Det vil sige at ingen skal sendes hjem og vi kæmper om en kokkejakke og en plads i finaleugen. Henriks fordel bliver, at han må vælge hvem han vil på hold med. Han vælger Danni så jeg er på hold med Nicolai. Det har jeg det meget godt med. Vi har jo efterhånden været på hold sammen flere gange og ved vi kan arbejde godt sammen.

Jeg er fortrøstningsfuld – lige indtil jeg ser hvad vores tema er… Indmad.. Tror nok jeg kommer til at sige “fuck…” nej, nej, nej… Jeg laver aldrig indmad, for kan ikke lide det.. Det eneste jeg er glad for at spise er brisler.

Der er nyre, andehjerter, lever, brisler og nogle kæmpe kalve testikler.. Af alle de ting som der er at vælge imellem, vil jeg helst have brislerne. Dem har jeg smagt og lavet før derhjemme. Har også tidligere brugt dem i kokkens efterfølger.

Kalvetestikler lægger vi alle mærke til – det er også nogle kæmpe nogle… Dem får vi lavet meget sjov med (det meste er klippet fra og bliver ikke vidst på tv – det er jo et familieprogram..) Vi er i hold flere gange fordi vi ikke kan stoppe med at grine! Jesper Koch spørger om jeg før har haft sådan nogle kalvetestikler i hånden? så tænker jeg den beder han selv om og svarer: “nej har godt nok aldrig haft sådan nogle store nogle mellem hænderne…..” (man skulle have været der). Det er lige før jeg tror at Mielche skal have første hjælp, sådan som han klukker og hiver efter vejret. Vi kan slet ikke komme i gang igen og blive alvorlige. Det er tydeligt at der er en mere afslappet stemning i dag, nu vi ved vi ikke kan ryge hjem :O)

Henrik bruger hans fordel godt

Men brislerne vælger Henrik til ham og Danni og så må han også vælge hvad vi skal have…Åh nej, så ved jeg godt hvad Nicolai og jeg skal have… Jeps vi får de store nosser!

Der er ikke noget at gøre, vi må bare i gang.. Da vi er i spise kammeret, er vi ikke helt enige om hvad vores kalve testikler skal vendes i – rugmel eller panko.. Vi tager begge dele med i køkkenet for vi skal jo have smagt på det her indmad, om jeg har lyst eller ej..

Vi vælger heldigvis at gå med rasp, dertil syltede kinaradise og en mayo med hvid trøffelolie. Det bliver en meget enkelt ret og det hele skal sidde i skabet. Jeg står og er meget i tvivl efter om vi bare skal tage en citrus mayo, men vi bliver enige om den hvidetrøffelolie. Jeg er lidt efter Nicolai for synes ikke vores nosser nuggets er særlig pæne.. vil gerne at raspen var mere jævn og pæn, men tiden gør, at det ikke kan ændres (tak for at i har klippet det sammen uden jeg virker alt for Bitschy)

Vi er egentlig okay tilfredse og synes vores kommentarer, de er rimelig gode. Det viser sig at dommerne bare ikke kan fordrage hvidtrøffelolie.. Men siger at det jo ikke skal gå ud over os.. meeeen, den er nok lidt svært at absorbere fra.

Hvem får kokkejakken?

De andre laver en flot ret, men har to slags tilberedninger på deres brisler. Samtidig er den ene rå og de kan næsten ikke smage på det stykke.. Det gør at vi lige tror lidt på at vi godt kan vinde den her. Men man føler sig bare aldrig sikker i noget herinde! Og det bliver også Henrik og Danni der løber med sejren.. øv øv..

Så må Nicolai og jeg på balkonen og se de to herre i en duel, om en kokkejakke, som er en plads i finaleugen :O)

Det er faktisk ret nervepirrende at stå og kigge på.. Men de gør det godt og synes det bliver en ret lige dyst – det ender med at Henrik slår Danni. Jeg er ret overrasket, for Danni er sku’ en svær konkurrent at slå! men det er flot af Henrik og tror egentlig også at han selv bliver meget overrasket. Kan se at han bliver rørt! Sådan, flot kæmpet begge to!

Nu skal vi alle 4 tilbage på Hotellet (Henrik kan vende næsen hjem mod jylland). Ved det bliver en hård dag i morgen. Feltet strammer ind, vi er 3 der skal i køkkenet og kun to går videre! Puha, er MEGA spændt!!!

VIL SÅ GERNE HA’ DEN KOKKEJAKKE OG I FINALEUGEN!

Vi må i ilden igen i morgen…. mig mod drengene…

Se også de andre indlæg om Masterchef: Finale 2. og min endestationFinale 1. dagSemifinale 4.dagSemifinale 2. dagSemifinale 1. dagKvartfinale 4. dag Kvartfinale 3. dagKvartfinale 2. dag en dejlig fridagKvartfinale 1. dagAvanceret trænings ugeIndledende uge 4. dagIndledende uge 3. dagIndledende uge 2. dagIndledende uge 1. dagNicolai tar’ turen til ThyUllaTrænings ugeAuditionCasting

Foto: TV3

 

3 svar

 1. Flemming Nielsen siger:

  Du klarede dig flot. Har set det lidt på efterkrav – så kan man snuppe nogle afsnit i træk. Sjovt at læse dine kommentarer, og “backstage” anekdoter. Nu følger jeg dig på IG. Er du på Pinterest? De bedste og god påske – Flemming Nielsen,Aulum.
  Stay safe. ??

  • Thybo Mad siger:

   Hej Flemming
   Ups! Har ikke set din besked før nu… Sorry!
   Mange tak – det var en fuldstændig crazy oplevelse! Jeg havde brug for at få det skrevet ned og ville gerne dele det med dem som har lyst til at læse om det;O) Jeg søgte lidt efter noget ligende da jeg stod i optagelserne, men kunne ikke findet det.
   Jeg er så småt ved at starte pinterest op – det kniber lidt med tiden..Ville så gerne bruge meget mere tid på min mad passion – men der skal jo også smør på bordet ;O)
   Dejligt at høre hvad folk synes om mine ting – vil altid gerne høre andres mening! :O)
   Hav det godt :O)

 2. […] også de andre indlæg om Masterchef: Finale 2. og min endestation – Semifinale 4.dag – Semifinale 3. dag – Semifinale 2. dag – Semifinale 1. dag – Kvartfinale 4. dag – Kvartfinale […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *