Privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion

Thybomad.dk anvender cookies. Dette betyder, at der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at forbedre og tilpasse indholdet på siden og til at forbedre værdien af de annoncer, som der evt. vises på thybomad.dk. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger så kan du slette dine cookies lige HER og herefter skal du undlade videre brug af thybomad.dk.

Cookies

En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet, mobil eller tilsvarende, når du besøger websites på nettet, hvilket også er gældende for thybomad.dk. Cookies har det formål at genkende og huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Her på Thybomad er Google Analytics tilknyttet, så jeg kan se hvor mange der besøger Thybomad og hvilke sider på bloggen de besøgende kigger på, dette sker igennem en cookie. Thybomad gør også brug af en cookie, når der bruges AddThis, så du har mulighed for at gemme mine indlæg på f.eks. Facebook, Pinterest og andre sider. En cookie kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt både at slette og/eller blokere for cookies. Du kan læse om det lige HER.

Hvis du vælger at slette eller blokere cookies vil de annoncer, som du ser her på thybomad.dk kunne blive mindre relevante og du kan desuden risikere at thybomad.dk ikke vil fungere optimalt, hvis du vælger at slette eller blokere cookies.

Thybomad.dk bruger statestik cookies, som gør det muligt at se en statestik over dit besøg. På den måde kan bloggen gøres endnu bedre og mere brugervenlig.

Thybomad.dk vil bruge tredjepartscookies til visning af reklamer på siden.

Blokering/sletning af cookies

Som nævnt ovenfor så kan du både slette og/eller blokere for cookies lige HER. Cookies bliver automatisk slettet efter en periode. Længden på perioden varierer fra cookie til cookie, dog bliver cookies fornyet næste gang du besøger sitet.

Du kan desuden fravælge cookies fra Google Analytics HER.

Når du skriver en kommentar på Thybomad.dk 

Her på bloggen skal man skrive sit navn og e-mailadresse, når der kommenteres på et opslag. På den måde har du mulighed for at følge eventuelle svar til din kommentar. Oplysningerne bliver ikke videregivet på noget tidspunkt, men hvis du ønsker tidligere kommentarer slettet, så e-mailadressen også slettes, så kontakt mig på e-mail: thybomad@gmail.com og jeg vil få det klaret hurtigst muligt.

Link til andre sider

Der vil i nogle indlæg være links til andre sider. Dette kan være en anden blog eller f.eks. et firma, som der er blevet lavet et samarbejde med. Thybomad.dk er ikke ansvarlig for disse sider, deres indhold og deres brug af cookie- og privatlivspolitik. Dette gælder også for de tredjepart reklamer, som kan være rundt omkring på bloggen, som i øvrigt ikke er personlig anbefalinger eller holdninger.

Personoplysninger

Behandling af data sker i henhold til persondataloven.

Generelt Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter thybomad.dk, indsamles og behandles der en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Sikkerhed Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger Data om din brug af thybomad.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Der benyttes derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan ske til thybomad@gmail.com. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Bloggen thybomad drives og ejes af

Elisabeth M. Nielsen.