Masterchef 4. dag i kvartfinaleugen

Masterchef 4. dag i kvartfinaleugen

23. april 2019 Masterchef 2

Jeg har simpelthen haft den mest forfærdelige nat.. Det har blæst rigtig meget og vi har alle en altan hvor der er et gelænder af nogle stål plader. Min altan har tilsyneladende tabt nogle skruer… dvs det har stået og “klapret” hele natten. Henrik nævnte det igår, så tror jeg har fået hans værelse.. så måtte ud midt nat for at sætte nogle håndklæder i mellem så jeg kunne får ro – har endda ørepropper i…:O)

Vi skal jo tjekke ud hverdag og så tjekke ind igen når vi kommer tilbage, så det er aldrig samme værelse vi sover på..

Jeg får stoppet mine ørepropper godt i og falder til sidst i søvn – jeg sover normalt meget let og står tit op 1-2 timmer inden mit vækkeur ringer – men det gør jeg ikke idag!……Jeg vågner med et spjæt.. og tror ikke mine egne øjne da jeg ser at kl er 8.32!…….. Vi mødes altid ved receptionen 8.30 og kører ud i studiet sammen..

Jeg flyver op og får ringet til Nicolai… kan godt høre at han tror jeg tager pis på ham.. Jeg begynder at græde og siger “det er sku rigtig, jeg er først lige vågnet og jeg ligner en trold for mit hår var touperet igår så jeg skal altså i bad – hvad gør jeg??” Han får mig beroliget og siger nu kører han de andre ud i studiet og henter mig senere.. Det var dæleme ikke nogen god start på dagen og når at tude flere gange inden vi skal ind i studiet er helt rundforvirret…

Min første konkurrence bliver også noget rod og står og tuder igen da jeg glemmer en af de tre elementer vi skal have med på tallerkenen… Jeg tænker om det virkelig er sådan her jeg skal ryge hjem – lorte dag!

Vi har fået besøg af Mark Lundgaard fra “Kong Hans” Vi får tre igredienser vi skal bruge – dyreryg, kartofler og tyttebær. Jeg får på et tidspunkt sagt at jeg vil lave de her små tern som jeg ved hedder noget der minder om “Bruno Mars” – Mark trækker ikke en mine og ligner ik en som synes det er sjovt (måske jeg ikke kan se det fordi jeg er så presset;O)… Castberg er ved at dø af grin og kan se udenfor kameravinklen står Mielcke også er ved at dø af grin – Mark trækker overhovedet ikke på smilebåndet og siger bare “nå, og hvor store skal de så være??” – “3×3 mm”, siger jeg… og så tænker jeg at han egentlig godt må fise afsted igen…:O) – måske jeg også bare er lidt ekstra følsom ovenpå min trælse morgen… – “undskyld Mark!”

Jeg laver mange fejl på min tallerken og glemmer at komme mine kartofler på min tallerken, så ved jeg skal i eliminering.. Jeg er simpelthen nødt til at få hevet mig selv op for ellers er det sidste gang jeg er i køkkenet… Jeg skal i en kokkens efterfølger med Stephanie og Kasper.. Puha det bliver en sej én når kokken er Mark Lundgaard… Jeg bruger tiden inden vi skal i elimineringen på at samle mig og prøve at få vendt min frustration som har drillet mig hele dagen på at sætte mig op til at “DET KAN DU GODT!” Jeg peptalker mig selv virkelig meget og holder mig lidt for mig selv, har ikke lyst til at hygge snakke med de andre lige nu (sådan er det som regel med dem der skal i eliminering) Prøver at få lidt ro på mig selv og sætte mig op til at give den hele armen.

Vi skal lave saltindbagt pighvar, kartoffelpure, kål og en blanketsauce på olivenolie… Det lyder da meget nemt, ik!!??… Hold nu kæft ikke os’ jeg får sved på panden! Jeg ved – skal det her gå godt, så gælder det om IKKE at komme bagud så det er bare med at hænge i!..

Men men… vi har kun være i gang i kort tid og jeg kan ikke klippe benene over med min saks – saksen bøjer simpelthen.. jeg går helt i panik og begynder at hakke i det som var min kniv en økse…. arghh, så frustrerende! Kan høre at Stephanie kæmper med det samme…. Mark tager lige en runde nede ved os så vi kan komme lidt med igen (tak!) Vi har alle tre fået lavet et stykke som mark ikke er super tilfreds med…..;O)

Vi får efterhånden gang i 4 gryder – eller det vil sige jeg bruger så kun 3, for jeg får i farten hældt to ting i sammen gryde……. og jeg står og ligner et stort spørgsmålstegn mens jeg står med den sidste gryde i hånden og ikke aner hvad der skal i den…..;O)

“Nu er det gået helt fuldstændig galt, kan jeg høre….”

Jamen der er ikke noget at gøre ved det… må bare fortsætte og se om det kommer til at spænde ben for mig senere…. Bortset fra da vi skal ordne fisken er jeg ret godt med under resten af konkurrencen. Det er sindsyg stressende!!! – men er ok med og får også lavet en sovs som efter Marks forudsigelser nok ville komme til at skille – men det gør den ikke, smager dog ikke helt som hans..;O) Det skal også lige siges at alle hans ting er mål af, æggene er slået ud og delt, det er vores ting ikke… så det er heller ikke meninge at det skal være nemt at være os….;O)

Da vi skal anrette er jeg egentlig godt med i tiden og er faktisk færdig nogle sekunder førend vi skal aflevere… Vi skal ikke op til dommerne som man normalt gør, da fisken vejer en ton så vi skal bare aflevere i vores køkken.

Ved siden af mig er Stephanie virkelig under pres! Der bliver smidt med bageplader og skåle – kan både høre og se på hende at det ikke er sjovt at være hende lige der og er faktisk ret bekymret for hende…..

Da vi står foran dommerne og Mark skal skære vores fisk op kan jeg slet ikke være inde i mig selv! Det er så ulidelig at stå der og har ikke den fjerneste anelse om hvordan det er gået – jeg synes jeg har gjort hvad jeg kunne men ved jo ikke om det nok…… vil bare så gerne blive….

Da han åbner for fiskene ser de umiddelbart gode ud, jeg er i hvertfald tilfreds – kan se min skinner godt og er nem at løsne.. puha, det er visk ok.. en sten falder fra mit hjerte da mit navn bliver råbt op som den første til at gå videre til semifinalen – JAAAAAA, DET ER SÅ VILDT! jeg er bare så mega lettet og GLAD! – kan mærke at min øjne bliver lidt våde….;O)

Så står den mellem Stephanie og Kasper…. Det er Kasper der skal hjem idag… puha det er ikke sjovt…… Vi vil jo alle rigtig gerne blive……

Nu holder Masterchef påskeferie og så er det min semifinale uge der starter man 22/4 hvor mit hold består af Annie, Nicolai, Henrik, André og Danni.

Se også de andre indlæg om Masterchef: Finale 2. og min endestationFinale 1. dagSemifinale 4.dagSemifinale 3. dagSemifinale 2. dagSemifinale 1. dag Kvartfinale 3. dagKvartfinale 2. dag en dejlig fridagKvartfinale 1. dagAvanceret trænings ugeIndledende uge 4. dagIndledende uge 3. dagIndledende uge 2. dagIndledende uge 1. dagNicolai tar’ turen til ThyUllaTrænings ugeAuditionCasting

Foto: TV3

2 svar

  1. Susanne siger:

    Argh – havde sådan heppet på dig og håbet du gik videre til finalen. Var sikker på det. Så sejt gået i så mange uger ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *