Om mig

Mit navn er Elisabeth Munk Nielsen 

Jeg er 42 år gammel, født og opvokset i Thy i den lille fiskerlandsby Stenbjerg.

Jeg sætter stor pris på, at bruge lokale råvarer og de ting som er i sæson.

Har længe drømt om at starte min egen blog og er ligeså stille startet januar 2019 – så der er lang vej endnu inden jeg er der hvor jeg gerne vil være med siden, men håber i vil følge med og gerne give ris, ros og gode råd! Bloggen vil hovedsagelig handle om mad og indimellem lidt private indlæg og om vores smukke Thy.

Jeg er ikke uddannet kok og er selvlært  i køkkenet – men har en stor passion for mad – elsker at stå i mit køkken og være kreativ, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med Jer her på siden. Køkkenet er et fantastisk samlingspunkt og det giver mig ro, når jeg har tiden til at stå og pusle med alle de MANGE idéer jeg har.

Jeg har lavet et indlæg om, hvor jeg er pt og hvorfor jeg ikke kan bruge alt den tid jeg gerne vil på bloggen her. Men det bliver lige så stille bygget op – læs mit indlæg her

Til daglig arbejder jeg på et bosted og som selvstændig frisør. Har salon herhjemme og har været frisør i 20 år. Samtidig er jeg fuldtids studerende som pædagog på netuddannelsen i Viborg, da jeg må erkende at mit fysiske helbred ikke holder til frisørarbejdet for evigt..


Mine to drenge elsker at være med i køkkenet og jeg håber virkelig at det er noget de kommer til at synes er sjovt og gerne vil blive ved med at udforske. Jeg gør ihvertfald hvad jeg kan for at præge dem.. (har sagt, at de kommer til at score en masser piger, hvis de kan lave en god middag til dem…)


Vi kan god være lidt fjollede indimellem her i vores familie – det behøver ikke være så kedeligt og vi får kun det sjov vi selv laver. Der skal grines og pjattes så lattermusklerne bliver brugt. Såååå i får også lige et par fjolle billeder..