Om mig

Mit navn er Elisabeth Munk Nielsen

Jeg er 44 år gammel, født og opvokset i Thy i den lille fiskerlandsby Stenbjerg.

Jeg sætter stor pris på, at bruge lokale råvarer og de ting som er i sæson.

Har længe drømt om at starte min egen blog. Startede ligeså stille op januar 2019 efter min deltagelse i Masterchef. Der er lang vej endnu inden jeg er der. hvor jeg gerne vil være med siden. Men håber i vil følge med og giv gerne ris, ros og gode råd/idéer!

Her på Bloggen vil jeg dele opskrifter og indlæg med Jer, med fokus på hjemmelavet og ærlig mad fra bunden af. Sådan er det nemlig (for det meste) herhjemme i mit eget køkken.

Bloggen vil hovedsagelig handle om mad, indimellem lidt private indlæg og om vores smukke Thy.

Jeg er ikke uddannet kok og er selvlært  i køkkenet – men har en stor passion for mad – elsker at stå i mit køkken og være kreativ, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med Jer. Håber i kan blive inspireret. Køkkenet er et fantastisk samlingspunkt. Det giver mig ro, når jeg har tiden til at stå og pusle med alle de MANGE idéer jeg har.

Det eneste krav jeg har når jeg er i køkkenet, alene eller med andre er: “Gør det bedste du kan, men lad være med at sjuske – gør dig altid UMAGE og så handler det og at have det SJOVT! “

Til daglig arbejder jeg på et bosted og som selvstændig frisør. Har salon herhjemme og har været frisør i 20 år. Samtidig er jeg fuldtids studerende som pædagog på netbaseret uddannelse i Viborg. Så har mange jern i ilden til dagligt – men slapper af i mit køkken.


Mine to drenge elsker at være med i køkkenet. Jeg håber virkelig at det er noget de kommer til at synes er sjovt og gerne vil blive ved med at udforske. Jeg gør i hvert fald hvad jeg kan for at præge dem.. (har sagt, at de kommer til at score drømmepigen, når de kan lave en god middag til hende..)


Vi kan god være lidt fjollede indimellem her i vores familie – det behøver ikke være så kedeligt og vi får kun det sjov vi selv laver. Der skal grines og pjattes så lattermusklerne bliver brugt. Såååå i får også lige et par fjolle billeder..