Om mig

Mit navn er Elisabeth Munk Nielsen

Jeg er 45 år gammel, født og opvokset i Thy i den lille fiskerlandsby Stenbjerg.

Jeg sætter stor pris på, at bruge lokale råvarer og de ting som er i sæson.

Har længe drømt om at starte min egen blog. Startede ligeså stille op januar 2019 efter min deltagelse i Masterchef. Der er lang vej endnu inden jeg er der, hvor jeg gerne vil være med siden. Det er et hygge projekt som jeg går og pusler med i min fritid. Håber I vil følge med og giv gerne ris, ros og gode råd/idéer!

Her på Bloggen vil jeg dele opskrifter og indlæg med Jer, med fokus på hjemmelavet og ærlig mad fra bunden af. Sådan er det nemlig (for det meste) herhjemme i mit eget køkken.

Bloggen vil hovedsagelig handle om mad, indimellem lidt private indlæg og om vores smukke Thy.

Jeg er ikke uddannet kok men er selvlært  i køkkenet – med en stor passion for mad. Jeg elsker at stå i mit køkken og være kreativ, hvilket jeg rigtig gerne vil dele med Jer. Håber I vil blive inspireret. Køkkenet er et fantastisk samlingspunkt. Det giver mig ro, når jeg har tiden til at stå og pusle med alle de MANGE idéer jeg har. Eeeeelsker når mine drenge vil i køkkenet sammen med mig, det er kvalitetstid!

Det eneste krav jeg har når jeg er i køkkenet, alene eller med andre er: “Gør det bedste du kan, men lad være med at sjuske – gør dig altid UMAGE og så handler det bare om at have det SJOVT! “

Tidligere har jeg været selvstændig frisør, en branche jeg har været i, i 22 år. Jeg arbejder nu fuldtid som social pædagog på et bo- og træningstilbud inden for social psykiatrien for unge mennesker, hvor inspiration og motivationen for madlavningen også er den del af min arbejdsopgave og jeg elsker mit arbejde.


Mine to drenge elsker at være med i køkkenet. Jeg håber virkelig at det er noget de kommer til at synes er sjovt og gerne vil blive ved med at udforske. Jeg gør i hvert fald hvad jeg kan for at præge dem.. (har sagt, at de kommer til at score drømmepigen, når de kan lave en god middag til hende..) De er dog ikke så vilde med at få lagt en masse billeder op af dem, hvilket jeg respektere, så billederne her under er lidt af ældre dato.


Drengene er i dag blevet 15 år og 16 år og jeg nyder hvert minut jeg får lov til at stjæle for at være sammen med dem. Særligt fiskeri er noget vi gør meget sammen, så her er et billede af en sommerdag på strande, hvor vi nyder solens sidste stråler i en smuk solnedgang..