2. dag i Masterchefs kvartfinaleuge – en dejlig fridag

2. dag i Masterchefs kvartfinaleuge – en dejlig fridag

10. april 2019 Masterchef 0

Solen skinner, vækkeuret ringer ikke for kan sove så langt tid jeg har lyst til, – HOLD NU OP HVOR ER DET DEJLIGT! ser frem til en afslappende dag i godt selskab uden stress og behøver kun gøre hvad vi lige orker……;O)

Vi er enige om at vi skrives ved når vi er kommet op og er klar. Så vil vi ud og have noget morgenmad sammen på Bistro Royal, shoppe lidt og så igen spise på Bistro Boheme (Per Thøstesens) Så jeg fik trøffel til morgen og middags mad (som jeg aldrig har smagt før, det smager himmelsk!)

På Boheme ville jeg gerne prøve en ret jeg så sidste år i masterchef. “Thøstesens spejlæg med trøffel, kartoffelpure og andeconfit – MUMS! Jeg blev ikke skuffet :O) Nicolai fik Tartar og Catharina Carppacio – det var rigtig godt det hele :O)

På vores shoppetur var vi forskellige steder. Selvfølgelig skulle vi kigge lidt på tøj…. ;O) Vi fandt også den hyggeligste lille butik hvor Nicolai fandt den perfekte gave til hans datter og sidst men ikke mindst havde Catharina bestemt sig for at give sig selv en lille gave nu hun var kommet så langt i masterchef. Det skulle være et par sko fra Christian Louboutin… Hold nu kæft de er dyre…… men må også sige de flotte og der er stil over dem.. Det var en oplevelse i sig selv at overvære ekspedienten i butikken – må sige han var unik som de sko der er i butikken…;O)

Da dagen var ved at være slut, var Nicolais arme også ved at være lange, for han var selvfølgelig galant og ville bære alle poserne. Vi blev enige om at vende snuden hjemad mod hotellet – er spændte på at høre hvad de andre skulle igennem i køkkenet idag og hvem der er røget hjem….

I morgen venter en ny dag og føler at batterierne er blevet ladet lidt op og lært to skønne mennesker bedre at kende – det har været en super god dag!

Se også de andre indlæg om Masterchef: Finale 2. og min endestationFinale 1. dagSemifinale 4.dagSemifinale 3. dagSemifinale 2. dagSemifinale 1. dagKvartfinale 4. dag Kvartfinale 3. dagKvartfinale 1. dagAvanceret trænings ugeIndledende uge 4. dagIndledende uge 3. dagIndledende uge 2. dagIndledende uge 1. dagNicolai tar’ turen til ThyUllaTrænings ugeAuditionCasting

Foto: TV3 & privat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *