Hej allesammen

Hej allesammen

25. januar 2019 Ikke-kategoriseret 2

Så har jeg så småt fået startet min Thybo Mad op – der vil i den nærmeste fremtid komme en masse på og håber at i vil følge med her på siden

Glæder mig til at komme rigtig i gang – kan slet ikke vente!

2 svar

 1. Preben Kristensen siger:

  Hej Thybomad – Det er en SUPER god hjemmeside du har fået lavet – det gør du perfekt!
  Jeg har lige fundet dig – og du skal vide at du er gemt – blandt mine bedste hjemmesider nu.
  Jeg laver selv snaps af naturens gode produkter, og har lige lavet både Porse og Valnødder, så julens frokoster
  er sikret nu.
  Jeg sværmer mest for rakler når jeg laver Porsen, syntes den bliver super god hver gang, og så sætter jeg lige en
  kvist med rakler ned i den færdiglavede flaske efter rensning, det ser indbydende ud.
  Jeg læste lige om dig og din fars fisketure – du har et dejligt liv – nyd det hver dag, sådan en far havde jeg også, men desværre ikke mere – men jeg savner at spørge ham til råds om mange ting – der var et livs erfaring gemt hos ham!

  • Thybo Mad siger:

   Hej Preben
   Mange tak for din fine kommentar – jeg blev rigtig glad da jeg læste den og det er bare med til at ens dag lige bliver ekstra god! Jeg er så taknemlig for mit liv og ikke mindst min familie! Jeg har heldigvis stadig begge mine forældre og de betyder meget for mig!
   Det er så fantastisk at få sådan en dejlig og varm feedback – det betyder meget for mig – tak for det! Det lyder også til at du har helt styr på dine snapse – det er et godt fif med en rakle i flasken, den vil jeg prøve.
   Rigtig god weekend :O)
   Vh Elisabeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *