Saltet citronskal – pynt med masser af smag

Saltet citronskal – pynt med masser af smag

2. januar 2020 Tilbehør 0

En god måde at bruge skal på, hvis du kun skal bruge citron saften til en ret. Saltet citron skal kan du bruge til hvor du ellers ville bruge citronskal. Det giver et lækkert frisk pift ovenpå en dessert, bagværk eller fisk!

Forside » Tilbehør » Saltet citronskal – pynt med masser af smag

Saltet citronskal

Ret: Tilbehør
Keyword: citron
Forfatter: Thybo Mad

Ingredienser

  • 1 økologisk citron
  • 1-2 spsk salt fint
  • 1-2 spsk Olivenolie

Sådan gør du

  • citron skrælles med en kartoffelskræller, pas på der ikke kommer noget af det hvide med

  • skallen lægges i salt og trækker minimum 1 døgn. Herefter skylles citronskallen fri for salt, hakkes fint og kommes i olivenolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor mange stjerner vil du give opskriften?