Saltet citronskal

Saltet citronskal

2. januar 2020 Tilbehør 0
Antal stjerner
Tryk for at give stjerner
Stjerner i alt

En god måde at bruge skal på, hvis du kun skal bruge citronsaften til en ret. Saltet citroskal kan du bruge til hvor du ellers ville bruge skal – og det giver et lækkert frisk pift ovenpå en dessert, bagværk eller fisk!

Saltet citronskal

Ret: Tilbehør
Keyword: citron
Forfatter: Thybo Mad

Ingredienser

  • 1 økologisk citron
  • 1-2 spsk salt fint
  • 1-2 spsk Olivenolie

Sådan gør du

  • citron skrælles med en kartoffelskræller, pas på der ikke kommer noget af det hvide med

  • skallen lægges i salt og trækker minimum 1 døgn. Herefter skylles citronskallen fri for salt, hakkes fint og kommes i olivenolie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor mange stjerner vil du give opskriften?