Havtorn honning

Havtorn honning

24. august 2020 Dessert Tilbehør 0
havtorn honning
Jeg kalder det for det THY’ske guld!

Det er sæson for havtorn lige nu. De er flotte og ikke så overmodne at de splatter ud når du plukker dem. Men pas på – de stikker ad pommern til ;O) Men de smager fantastisk og er super gode som et syrlig modspil til en sød dessert eller kage og fungere også rigtig godt til fisk og skaldyr!

Den dejlige søde honning og de syrlige havtorn en en super god kombination. Du kan bruge havtorn honningen til is, kage, vafler og andre desserter. Eller på din morgenmad – hvis du spiser yoghurt eller skyr med bær og lignende er det super med honningen over.

De også mine opskrift på Stikkelsbær marmelade med brandySyltet grønne jordbærMælkebøtte sirup

Havtorn honning

Forb. tid14 d
Forfatter: Thybo Mad

Ingredienser

  • 120 g havtorn
  • 360 g honning
  • 50 g vand

Sådan gør du

  • Skold dine glas og lad dem stå til du skal bruge dem.
  • Skyl din havtorn, dup dem tørre og sørg for der ikke sidde stilke på. Hæld dem i dine glas.
  • Varm honning og vand op i en gryde (uden det koger). Tages af varmen og køl lidt ned inden lagen hældes over havtorn.
  • Din havtorn honning er klar efter 2 uger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering