Brød med rosmarin og dadler

Brød med rosmarin og dadler

22. februar 2020 Brød Tilbehør 0
Brød med rosmarin og dadler
Når jeg laver pizza er der tit dej til overs. Det bliver næsten altid til brød som kommer i fryseren. Idag blev det til brød med rosmarin og dadler.

Jeg synes det er dejligt at have lidt forskelligt brød i fryseren, som er nemt at tage op og bruges som tilbehør.

Jeg bruger altid en af disse opskrifter når jeg laver pizza hurtig pizzadej eller langtidshævet pizzadej

Se også Pesto-hvidløgbrød lavet af samme dej.

Brød med Rosmarin & Dadler

Antal: 2 stk
Forfatter: Elisabeth Nielsen – Thybomad

Ingredienser

  • portion pizzadej
  • 1 spsk rosmarin, frisk eller tørret
  • 1 håndfuld dadler
  • 1-2 tsk grov salt

Sådan gør du

  • del dejen i to og rul dem ud med kageruller eller brug hænderne
  • drys med hakkede dadler, rosmaring og halvdelen af saltet
  • rul dejen sammen, på den lange side
  • skær gennem "rouladen" på nær 2 cm og sno de to "arme", drys med det sidste salt
  • lad de to brød efterhæve 30 min og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min til de er gyldne brune

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvor mange stjerner vil du give opskriften?